Är det första gången du besöker oss?
Kom gärna lite före utsatt tid så att du hinner registrera dig och betala innan du har tid hos läkaren. Det minskar risken för förseningar under dagen. Medtag legitimation.
När du kliver in genom ytterdörren har du väntrummet precis till höger. Slå dig ner i en fåtölj så blir du strax omhändertagen.
Ibland kan det dröja en liten stund om vi sitter i telefon, är upptagna med provtagning eller är inne på ett undersökningsrum. Passa då på att koppla av en stund och bläddra i en tidning så kommer vi strax.
När du har blivit registrerad får du slå dig ner i väntrummet igen så ropar läkaren upp dig.


Kommer ni för barnlöshetsutredning?
Vid första besöket vill vi att ni kommer båda och vi sätter av tid för detta. Inne hos läkaren går vi igenom er sjukhistoria och efter det så görs en undersökning av er båda. När ni är färdiga inne hos läkaren får ni träffa vår sköterska/undersköterska för ytterligare information och blodprovstagning. Manlig partner får instruktion om hur man lämnar spermaprov för att kunna lämna in detta senare.
När alla provsvar har kommit träffas vi på nytt för en genomgång och då gör vi också upp en plan för hur vi ska gå vidare och vilken typ av behandling som kan vara lämplig.

Visste du att

Länkar

Frågor och svar

Här finner du svar på de vanligaste frågorna till oss.
Läs mer

Kalmar Privata Gyn | Larmgatan 24 | 392 32 KALMAR | Telefon: 0480-24330 | Telefax : 0480-86294 | E-post: exp@kalmarprivatagyn.se